Realitysterren Barbie en Michael laten elkaar vrijer na relatiedip in Spanje

Samantha 'Barbie' van der Plas en haar man Michael hebben een moeilijke periode gehad in hun relatie tijdens hun verblijf in Spanje. Sindsdien laten de twee elkaar meer vrij. 

Samantha en Michael van der Plas verbleven de afgelopen zeven maanden in Torremolinos om een café te runnen. De ontwikkelingen van deze onderneming zijn te volgen in Samantha en Michael: enkeltje Torremolinos.

Tijdens een kort verblijf in Nederland vertelt het stel aan RTL Boulevard dat ze het in die periode vaak niet meer met elkaar zagen zitten. "Die momenten hebben we heel vaak gehad, maar ik ben gewoon een doorzetter. Ik geef niet zo snel op", zegt Samantha van der Plas.

"Michael was vaak van huis en ik was vaak met de kinderen." Inmiddels gaat het beter, stelt de realityster. "Sinds we elkaar meer vrijheid geven, hebben we minder ruzie."

Of de twee voor altijd in Spanje blijven durven ze niet te zeggen, maar als ze dat doen heeft Samantha van der Plas een droom om te verwezenlijken. "Ik wil er graag een hondentrimsalon openen."

Botox

Van der Plas vertelt ook dat ze gestopt is met botox. Begin september kwam ze in het nieuws toen Gordon op Facebook een nare opmerking over haar gezicht maakte.

"Ik doe geen botox meer. Ik ben helemaal gestopt", zegt ze. Haar hele gezicht zou zijn 'verpest'. "Ik kon mijn gezicht niet meer bewegen."

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie