Quincy Promes heeft geen spijt van filmpjes over vergaarde rijkdom

Voetballer Quincy Promes heeft er geen spijt van dat hij in het verleden filmpjes heeft geplaatst over zijn vergaarde rijkdom. 

Zo maakte de huidige aanvaller van Spartak Moskou onder andere een filmpje over zijn nieuwe penthouse. Ook schepte de voetballer veel op over het geld dat hij verdient.

Promes zegt goed te weten waarom hij dat deed. "Omdat ik ook jong ben en jonger ben geweest", vertelt de 24-jarige speler van het Nederlands Elftal aan Voetbal International.

De aanvaller kwam er echter snel achter dat die filmpjes een verkeerd beeld van hem gaven. "Ik besef dat veel mensen hierdoor anders naar mij keken. Het waren bovendien ook oude filmpjes. Ik heb er geen spijt van, zo was ik toen, maar zo ben ik nu, als vader van twee jonge kinderen, natuurlijk allang niet meer."

"Het zag er niet goed uit, dat weet ik heel goed. En het hielp niet mee aan het wederzijdse begrip tussen supporters en ons voetballers. Dat vind ik oprecht jammer. Maar geloof me als ik zeg dat er niks kwaads achter zat. De filmpjes waren ook bedoeld als een beetje humor."

Promes viel afgelopen interland tegen Frankrijk uit met een blessure.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie