Kim Kardashian sleept roddelsite voor rechter

Kim Kardashian sleept een entertainmentsite voor de rechter vanwege beweringen dat de realityster de overval waarvan ze vorige week slachtoffer werd in Parijs, heeft verzonnen. 

Ze eist een schadevergoeding wegens laster, meldt de BBC. Het verhaal werd in Nederland onder andere opgepakt door de Telegraaf.

Het gaat om de site MediaTakeout. In de claim staat dat Kardashian als slachtoffer van een gruwelijke en traumatiserende overval terugkeerde in de Verenigde Staten en daar opnieuw slachtoffer werd, maar dit keer van een roddeltabloid dat een serie artikelen publiceerde waarin Kardashian werd neergezet als een 'leugenachtige dief'.

In de publicaties wordt zonder feitelijke ondersteuning beschreven dat de echtgenote van Kanye West de overval heeft verzonnen om vervolgens een de schade te claimen bij haar verzekeringsmaatschappij, puur om haar eigen vermogen te verhogen.

De eigenaar van de site, Fred Mwangaguhunga, weigert tot dusver de artikelen terug te trekken en zich te verontschuldigen. MediaTakeout heeft nog niet gereageerd op de zaak.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie