Douwe Bob Posthuma sluit niet uit dat hij in de toekomst eens naakt in een blad staat. "Maar wel op eigen verzoek en onder mijn voorwaarden."

De 23-jarige zanger vertelt in gesprek met Elle dat hij nooit een "pikante foto" van zichzelf naar iemand heeft gestuurd. "Niet omdat ik het te ver vind gaan, maar omdat ik weet wat er zou kunnen gebeuren. Ik zou het overigens soms best willen, ik ben best pikant aangelegd."

Posthuma vindt het menselijk lichaam "een mooi ding", maar vindt het vooral belangrijk dat mensen er zelf voor kiezen of ze dat willen delen. De foto die hij toen hij in Zweden was deelde op Twitter, waarop hij van de achterkant naakt te zien was, was dan ook geheel zijn eigen keuze.

"Het is heel wat anders als er ongevraagd dingen van jou op internet verschijnen. Geheimen zijn anno 2016 gevaarlijk. Alles ligt voor het grijpen. Kijk maar naar die gehackte foto’s van die Hollywood-actrices. Dat waren prachtige foto’s, maar je kunt dit soort dingen beter voorkomen."

Video's 

Om die reden kiest de zanger er dan ook voor om nooit filmpjes of foto's te delen van zijn seksleven. "Ik heb het wel eens gefilmd. Het is spannend en leuk om terug te kijken. Maar ik verwijder het wel gelijk. Natuurlijk. Dat zouden meer mensen moeten doen."