De rechtszaak tussen TMZ en Jared Leto is nog niet voorbij. De acteur gaat in beroep tegen de uitspraak van een rechter over het plaatsen van een privévideo, meldt The Wrap.

De beelden werden gemaakt in de muziekstudio bij Leto thuis.

Zelf beweert de Suicide Squad-ster dat een personeelslid ze opnam, maar een rechter oordeelde eerder dat de acteur en de filmer geen arbeidsverhouding hadden, en de rechten van het filmpje daardoor niet automatisch van Leto waren.

In de video is te zien hoe de leden van 30 Seconds To Mars ter inspiratie luisteren naar een album van Taylor Swift. Alhoewel frontman Leto ook positieve opmerkingen maakt, eindigt hij met de woorden "ik geef geen f*ck om haar".

Copyright

Leto klaagde de website aan vanwege schending van zijn copyright en het plaatsen van gestolen opnames. De video was volgens hem vertrouwelijk en niet bedoeld om te publiceren.

Meteen nadat hij in september ongelijk had gekregen, kondigde de acteur en zanger al aan verdere juridische stappen te nemen.

"Het was fout van TMZ om gestolen waar te kopen en uit te buiten", zei hij volgens The Wrap. "We vechten door omdat dat juist is. Mensen pijn doen en beschadigen onder het mom van nieuws maken is moreel verwerpelijk."