Ashton Kutcher laat de geboorte van zijn tweede kind over zich heen komen. In een interview met Jimmy Fallon vertelt hij geen voorbereidingen te treffen voor de aankomende gezinsuitbreiding.

Toch baart de bevalling hem wel een beetje zorgen, laat Kutcher (38) weten.

"Bij de eerste werd ik bijna een bevallingscoach. Ik las elk boek, was er helemaal klaar voor. Maar nu heb ik echt niks gedaan. Ik heb zoiets van: we hebben de eerste niet kapot gemaakt."

"Daar ben ik wel achter gekomen – baby's zijn wel duurzaam", grapt de Amerikaanse acteur.

De acteur en zijn vrouw Mila Kunis (33) zouden een jongetje krijgen. Kutcher liet dat donderdag, waarschijnlijk niet met opzet, weten in een interview in The Today Show. "Wyatt (hun tweejarige dochter, red) wijst naar Mila en zegt 'broertje' als ze naar haar buik wijst", aldus de acteur als hij vertelt hoe dochter Wyatt de zwangerschap ervaart. "Dan wijst ze naar mijn buik en zegt ze 'bier', dus ik denk wel dat ze doorheeft dat er iets gaande is in de buik."

Druif

Ook Kunis liet eerder weten nu minder voorbereid te zijn dan ze was voor de komst van hun dochter. "Ik was vandaag vergeten hoe ver ik ben. Bij de eerste keer ben je zo betoverd door de belevenis. Ik checkte constant de app, welke fruitgrootte is de baby? Is het zo groot als een druif of een avocado?", aldus Kunis.

Kunis en Kutcher werden in oktober 2014 ouders van dochter Wyatt Isabelle. Het stel trouwde acht maanden later in Californië en in juni bevestigden de twee dat ze nog een kindje verwachten.

Wanneer Kunis is uitgerekend, is niet bekend.