Kim Kardashian verdenkt de portier van het gebouw waar ze in Parijs verbleef van betrokkenheid bij de diefstal van haar juwelen. De man zou extreem kalm zijn gebleven tijdens de overval.

Kardashian heeft volgens TMZ tegen de politie gezegd dat de man die de deur opende voor de dieven niet angstig leek. "Hij opende de deur voor ze en nam ze mee met de lift omhoog naar mijn appartement. Hij bleef er vervolgens de hele tijd bij."

De conciërge en Kardashian spraken elkaar even kort tijdens de overval. De realityster zegt hem toen gevraagd te hebben of ze zouden sterven. "Hij reageerde kalm: 'ik weet het niet'."

Kalm en rustig

Kardashian zou meerdere keren tegen de politie hebben gezegd dat de conciërge wel erg kalm en rustig reageerde, ondanks dat hij met handboeien vastzat en er een pistool zijn kant op werd gehouden.

De portier zou volgens de realityster weer mee zijn genomen door de dieven en beneden op zijn vaste plaats zijn achtergelaten.

Kardashian werd zondag overvallen in haar slaapkamer in Parijs. De dieven namen voor miljoenen aan juwelen mee. De politie is nog naar hen op zoek.