Nog geen dag na de gewapende overval op Kim Kardashian is het politierapport van het misdrijf uitgelekt. Daarin verklaart de realityster onder andere dat ze vreesde voor haar leven en bang was slachtoffer te worden van een seksueel misdrijf.

Dat meldt TMZ. Communicatie met de daders was niet mogelijk; de vijf overvallers in politieuniform leken geen Engels te spreken.

De realityster werd tijdens de overval hardhandig opgesloten in de badkamer. Een vriendin die op een andere verdieping van het huis verbleef, sloot zichzelf op in haar eigen badkamer en belde Kardashians bodyguard en haar zus Kourtney Kardashian. De lijfwacht kwam aan twee minuten nadat de criminelen waren vertrokken.

Intussen is duidelijk dat de overvallers er vandoor gingen met ongeveer 10 miljoen dollar aan juwelen (omgerekend zo'n 8,96 miljoen euro), waaronder de peperdure ring die Kardashian onlangs van echtgenoot Kanye West kreeg. De waarde van dat sieraad zou rond de 4 miljoen dollar (3,5 miljoen euro) liggen.

Thuis

Kardashian kwam ongeschonden van het incident af en stapte daarna direct in het vliegtuig naar huis. Haar echtgenoot West brak een optreden in New York af toen het nieuws bekend werd.

De realityster is inmiddels weer thuis. Ze arriveerde maandagochtend (plaatselijke tijd) in haar appartement in New York in het bijzijn van haar man Kanye West, haar moeder Kris Jenner en diens vriend Corey Gamble. 

Beveiliging

Bij haar aankomst is te zien dat de persoonlijke beveiliging flink is opgeschroefd. De ster arriveerde in een karavaan van zo'n tien auto's met vijftien tot twintig bodyguards die iedereen in de buurt in de gaten hielden. 

Geen van de hoofdpersonen heeft gereageerd op wat zondagnacht is gebeurd in Parijs.