Kim Kardashian is in de nacht van zondag op maandag door vijf mannen beroofd van haar spullen in een villa in Parijs. Ze heeft na ondervraging door de politie Frankrijk verlaten.

De vijf mannen drongen haar verblijf binnen in het centrum van Parijs rond 3.00 uur 's nachts. De mannen waren verkleed als politieagenten. Dat schrijft Reuters maandagochtend op basis van politiebronnen. 

Er is voor ruim tien miljoen euro gestolen. Het gaat om een juwelendoos met daarin voor zes miljoen euro aan sieraden en een ring die ruim vier miljoen euro waard is.

Haar woordvoerder meldt aan CNN dat de 35-jarige realityster erg geschrokken is, maar niet gewond raakte. Een Franse journalist van Skynews zegt dat Kardashian werd vastgebonden in de badkamer van de woning.

Het is onduidelijk of de twee kinderen van Kardashian, North en Saint, ook aanwezig waren. Op sociale media krijgt de realityster veel steunbetuigingen.

Parijs

Kardashian is samen met haar moeder en zus in Parijs voor de Paris Fashion Week.

De burgemeester van Parijs laat in een reactie weten te betreuren wat er is gebeurd. "Ik hoop dat de daders snel worden gevonden. Kim Kardashian blijft altijd welkom in Parijs."

Eerder werd door een woordvoerder van Kardashian gemeld dat het ging om twee gewapende mannen. Kardashian verbleef in 2014 ook al in het luxe verblijf.

Optreden

Kardashians man Kanye West brak een optreden in New York af toen hij hoorde wat er aan de hand was.

West trad op tijdens het Meadows Music Festival. Halverwege het nummer Heartless werd hij door een van zijn medewerkers de coulissen ingetrokken, die deelde hem het nieuws mee.

De zanger kwam daarna weer terug op het podium: "Het spijt me. Er is een noodgeval in mijn familie. Ik moet de show stopzetten", vertelde hij het publiek. Het optreden van West zou nog tien minuten duren.

Video: Kanye West breekt optreden in New York abrupt af