Kylie Jenner wacht een vragenvuur over de financiële handel en wandel van haar vriendje Tyga. Een team van advocaten wil van de 19-jarige realityster horen welke dure cadeau's ze allemaal heeft gehad van de 26-jarige rapper en wie daarvoor heeft betaald.

Tyga maakt al een tijdje een rotzooi van zijn boekhouding en is nu aangeklaagd door een juwelier die claimt nog 200.000 dollar (178.000 euro) van hem te krijgen. Zowel Tyga als Jenner moet voor 6 oktober uitleg komen geven, anders riskeren beiden een arrestatiebevel.

"Ze zullen los van elkaar ondervraagd worden", laat een van de advocaten weten aan E! News. "De vragen hebben te maken met Tyga's financiën, zoals vragen over de herkomst van het geld waarmee cadeau's voor mevrouw Jenner zijn gekocht." Ondanks zijn geldzorgen heeft Tyga auto's, een diamanten ring en een peperdure tas voor zijn vriendin gekocht.

Tyga trof onlangs een schikking met zijn oude huurbaas over achterstallige huurschulden. De rapper moest hem bijna een half miljoen dollar betalen. Die zaak stond los van een andere huurbaas die ook een paar ton tegoed had van de rapper.