Brad Pitt heeft zijn vijftienjarige zoon Maddox niet geslagen. Wel zou een ruzie tussen de acteur en zijn vrouw Angelina Jolie zo erg uit de hand zijn gelopen dat Maddox ertussen sprong.

Dat zegt een insider tegen People.

Tijdens een vlucht afgelopen woensdag kreeg Pitt ruzie met Angelina. De 52-jarige acteur zou dronken zijn geweest en was aan het schreeuwen. Dit ging er zo heftig aan toe dat Maddox het gevoel had dat hij zijn moeder moest verdedigen. Dus kwam hij tussenbeide. Dit tot woede van Pitt.

Alhoewel de acteur ontkent dat hij Maddox fysiek heeft mishandeld, zou hij wel hebben toegegeven dat hij de situatie verkeerd heeft aangepakt. ''Hij heeft hem niet in zijn gezicht geslagen. Hij benadrukt dat hij dat niet heeft gedaan. Ja, hij heeft hem beetgepakt, omdat de situatie uit de hand liep.'' Elke andere versie van het verhaal is overdreven of gelogen, aldus de ingewijde.

Beelden

Volgens Us Weekly zijn er beveiligingsbeelden uit de privéjet van de Pitts waarop te zien is dat hij dronken is en hard schreeuwt. Uit de beelden zou ook blijken dat de acteur zijn zoon niet heeft geslagen.

Pitt wordt mogelijk onderzocht door de FBI wegens de geruchten over mishandeling. Dit gaat via de FBI omdat de ruzie zich afspeelde in het Amerikaanse luchtruim.