In een interview met een Russische televisiezender beschuldigt actrice Lindsay Lohan haar ex van mishandeling.
 

In het interview vertelt de actrice woensdag dat ze bang was dat haar oud-verloofde, Egor Tarabasov, zoutzuur in haar gezicht zou gooien. Ook zou hij geprobeerd hebben haar te wurgen. "Ik lag in bed en hij brak in. Hij begon me te wurgen. Ik ben het balkon opgesprongen om om hulp te roepen." 

Volgens The Sun kreeg Lohan ongeveer 750.000 euro voor het interview. "Ik mag van geluk spreken dat ik nog in staat ben om naar Moskou af te reizen", zou Lohan in het gesprek hebben laten weten. Voor het interview verklaarde de actrice dat Tarabasov haar gesmeekt heeft niet te spreken voor de camera's.

Lastercampagne

Tarabasov liet woensdag weten al zes weken geen contact te hebben met Lohan. Ook liet hij weten juridische stappen te nemen tegen zijn ex-verloofde.

"Sinds het einde van de relatie in juli 2016 wordt er een lastercampagne tegen mij gevoerd. Er zijn ontelbare pogingen gedaan om mij door het slijk te halen. Ik heb daar nooit op gereageerd omdat ik mij op mijn carrière wil richten en uit respect voor Lindsay, maar vandaag wil ik laten weten dat de beschuldigingen tegen mij niet waar zijn."

De Rus stelt in de verklaring, die de Daily Mail in handen heeft, dat hij geen verdere uitspraken doet over de zaak, maar alle juridische mogelijkheden zal gebruiken om zijn naam te zuiveren.