Marion Cotillard is zwanger, maar de vader van haar tweede kind is niet Brad Pitt, maar haar eigen vriend. Daarmee reageert de Franse actrice op speculaties dat zij de oorzaak zou zijn van de breuk tussen Brad Pitt en Angelina Jolie.

Dit liet Cotillard weten via Instagram. De verhalen deden de ronde dat zij niet alleen een affaire zou hebben gehad met Pitt, haar tegenspeler in de film Allied, maar dat zij zelfs een kind van hem verwacht.

"Ten eerste, flink wat jaren geleden heb ik de man van mijn leven ontmoet", schrijft de actrice over Guillaume Canet. "De vader van mijn zoon en van de baby die we verwachten. Hij is mijn liefde, mijn beste vriend, de enige die ik nodig heb."

Cotillard ontkent in het bericht dat haar leven in duigen ligt door de affaire en/of de scheiding van het showbizpaar. "Het gaat heel goed met mij dank u. En aan alle media en haters die een oordeel vellen, ik wens jullie een spoedig herstel."

De actrice, die aangeeft dat dit de enige keer is dat zij zal reageren op de speculaties, laat verder weten dat zij Pitt en Jolie, "die ik beide zeer respecteer", vrede wenst in deze tumultueuze tijd.