Brad Pitt zou woest zijn op Angelina Jolie vanwege de manier waarop de actrice met de scheiding van het stel omgaat. Dat meldt blogger Perez Hilton op basis van ingewijden.

De 41-jarige Jolie vroeg maandag een scheiding aan van de 52-jarige Pitt vanwege "onoverbrugbare verschillen". 

Bronnen laten weten dat Pitt bepaald niet blij is met alle media-aandacht die de scheiding krijgt. Hij zou dit hebben willen voorkomen en met Jolie hebben afgesproken de scheiding "als volwassenen af te wikkelen", aldus een ingewijde.

Eerder verklaarde Pitt dat het hem veel verdriet doet aan People. "Maar onze kinderen zijn op dit moment het belangrijkst. Ik wil de pers vragen hen de ruimte te geven in deze moeilijke tijd", zei de acteur toen.

Volgens een ingewijde komt de scheiding erg onverwacht, ook al zouden de twee het afgelopen jaar veel ruzie hebben gehad. Om die reden zou Pitt veel tijd in Frankrijk hebben doorgebracht.

Structuur

Een van de redenen van die ruzies was de opvoeding van hun zes kinderen. "Ze waren het vaak niet met elkaar eens", aldus een bron. "Brad is altijd strenger geweest en wilde meer structuur voor de kinderen." Hij zou zijn kroost nooit hebben geslagen, maar wel eens "gefrustreerd raken en naar de kinderen schreeuwen". 

Jolie pakte de opvoeding op een andere manier aan. "Zij is veel rustiger en schreeuwt nooit." 

Geruchten dat de twee uit elkaar zouden zijn wegens een vermeende affaire van Pitt met de Franse actrice Marion Cotillard berusten volgens TMZ niet op waarheid. De acteurs werkten samen voor de film Allied.

Video: Angelina Jolie en Brad Pitt gaan scheiden 

Angelina Jolie en Brad Pitt gaan scheiden
Angelina Jolie en Brad Pitt gaan scheiden