Danny de Munk is over het algemeen heel tevreden over zijn uiterlijk, maar de acteur en zanger had graag wat langer willen zijn. "Wat ik wel had gewild, is wat extra lengte."

De acteur is 1.69 meter, maar had graag zes centimeter erbij willen hebben. Zijn lengte zorgt er echter wel voor dat mensen hem geregeld jonger inschatten dan hij is, zo vertelt hij aan Beau Monde.

De 46-jarige De Munk is niet ontevreden als hij in de spiegel kijkt. "Ik zie een man die op zijn 46ste nog een goede kop met haar heeft. Verder kan ik zeggen dat alles went, ik kijk in de spiegel al al die tijd tegen hetzelfde hoofd aan."

Dat hij ouder wordt heeft de acteur inmiddels geaccepteerd. "Ik vind het niet erg om grijs te worden en kraaienpoten te krijgen. Ik merk nog steeds dat mensen in mijn omgeving verbaasd zijn als ik ze mijn leeftijd vertel. Ik ben spontaan en leg niet elk woordje op een weegschaal voordat ik het uitspreek. Gekkigheid, jongensachtige bravoure lijkt me in de genen te zitten. Ik denk niet dat dat ooit minder zal worden."