Tim Douwsma zegt dat hij bij zijn eerste ontmoeting met zijn huidige vriendin Jessie Jazz Vuijk meteen al het gevoel had haar al jaren te kennen.

Douwsma kwam Vuijk (21), de huidige Miss Nederland, tegen op een feest, vertelt hij in Privé. De 28-jarige acteur zegt dat het een romantisch verhaal was en hij haar gelijk zag als een mooi en leuk meisje.

Bij de eerste ontmoeting met Vuijk zegt hij meteen een vertrouwd gevoel te hebben gehad. Hij vertelt dat het in die periode erg lastig was om tijd voor haar vrij te maken door optredens en acteerklussen. Zo was hij druk met de serie Nieuwe Tijden van RTL en maakte hij voor SBS Next Boy/Girl Band. Hierdoor was het volgens hem in het begin lastig om een relatie op te bouwen. Ieder vrij moment dat er was, ruimden de twee in om elkaar te zien.

Nu heeft de zanger meer tijd voor zijn relatie, omdat enkele klussen zijn afgerond. Doordat er meer ruimte kwam in zijn agenda voor uitjes is voor hem bevestigd dat hij en Vuijk bij elkaar horen. Volgens Douwsma kunnen hij en Vuijk erg lachen met elkaar en voelt de relatie goed.

Identiteit

Eerder wilde Douwsma de identiteit van zijn nieuwe vriendin niet bekendmaken. In januari werd hij zoenend gezien met haar bij de Beau Monde Awards. Begin augustus maakte hij officieel bekend dat hij een relatie heeft met Vuijk.

Bij de première van Bridget Jones's Baby stond hij voor het eerst met Vuijk op een rode loper. De presentator merkt op dat zijn relatie daar "hot nieuws"  was. Toch zegt hij in Privé dat hij er nuchter naar blijft kijken en alles probeert te relativeren.

Vuijk is dit seizoen één van de kandidaten van Expeditie Robinson.