Olcay Gulsen is zeer gelukkig met haar vriend Frans Ghazi, maar zegt het wel soms lastig te vinden. "Relaties blijven voor mij een moeilijk ding."

De eigenaar van het kledingmerk Supertrash is non-stop bezig met haar bedrijf. "Ik merk wel dat ik in elke relatie het punt bereik dat iemand het beu is. Dat hij het een beetje vlak vindt. Zo van: je leeft toch niet alleen om te werken?", vertelt de 36-jarige modeontwerpster in gesprek met VIVA.

"Dan kijkt hij naar buiten en ziet al zijn vrienden met hun vrouwen leuke dingen doen, op vakantie gaan en wel drie keer in de week samen eten", vervolgt ze. "Met Frans ben ik wel erg gelukkig en hoop dit ook te blijven."

Samenwonen

Gulsen woont momenteel samen met Ghazi. "Het helpt hier wel, maar ook weer niet, want het kan de ander het gevoel geven dat je de hele dag op iemand wacht. Op een gegeven moment krijg ik toch weer met dezelfde verwijten te maken. Als ik het omdraai, snap ik het wel, maar ik kan mijn bedrijf onmogelijk de rug toekeren."

Wel voelt Gulsen het verlangen om haar privéleven meer op één te zetten. "Maar aan de andere kant zit ik weer in een heel spannende, nieuwe fase van mijn onderneming. Het blijft een tweestrijd."

De modeontwerpster en Ghazi zijn inmiddels al ruim een jaar samen. "Ik vind het altijd knap dat ze het zo lang met me volhouden."