De kans is klein dat Sophie Hilbrand (40) en Waldemar Torenstra (42) nog meer kinderen krijgen. De presentatrice is tevreden met de grootte van haar gezin.

"Baby's maken me heel blij, maar ik denk niet dat er nog een derde komt. Ik ben heel gelukkig zo", zegt Hilbrand tegen het AD.

Samen met acteur Torenstra heeft ze twee kinderen: dochter Robin van zes en zoon Ravi van vier.

Hilbrand kan genieten van haar leven als moeder. Uitgaan is er dan ook niet meer zo vaak bij. "Als Waldemar en ik elkaar of de kinderen weinig hebben gezien, kiezen we voor lekker met z'n viertjes", zegt de 40-jarige BNN-presentatrice.

"Zeker als je weet dat de ander het volgende weekend weer aan de bak moet. Ach, we hebben onze portie uitgaan ook wel gehad."

IJdele man

Hilbrand presenteert binnenkort een nieuwe reeks van het programma In de Kreukels en belicht daarin weer met bekende en onbekende Nederlanders hoe er om wordt gegaan met ouder worden.

In het nieuwe seizoen krijgen de mannen dit keer iets meer aandacht: "De focus op cosme­tische ingrepen is overgeslagen op mannen. We spraken artsen die vertelden dat mannen hun vrouw naar de botoxkliniek zagen gaan en dachten: waarom zou ik hier thuis blijven zitten met die frons? Ze gingen mee of raakten geïnspireerd door hun vrouw. De ijdele man rukt op."