Cliff Richard slaapt en eet naar verluidt niet meer nadat een mogelijk slachtoffer het verzoek heeft gedaan om de kindermisbruikzaak die tegen de zanger liep te herzien.

"Hij zit er helemaal doorheen", vertelt een bron aan The Sun. "Cliff dacht echt dat het afgelopen was. Hij ziet het niet meer zitten."

Het Britse Openbaar Ministerie besloot in juni om het onderzoek te staken. De autoriteiten hadden toen vastgesteld dat er onvoldoende bewijs was voor de beschuldigingen, die door vier destijds minderjarige mannen werden geuit en betrekking hadden op de jaren 1958 tot 1983.

Twee jaar

Daarmee leek een einde te komen aan de al twee jaar voortslepende zaak, die al zo'n 800.000 pond heeft gekost. Eind augustus deed een mogelijk slachtoffer echter een verzoek om de beslissing om hem niet te vervolgen te herzien. Ondertussen heeft een tweede persoon een verzoek ingediend.

Richard, bekend van klassiekers als Living Doll, heeft de beschuldigingen altijd ontkend. Hij is nooit gearresteerd en heeft vrijwillig meegewerkt aan de verhoren door de politie.