Voormalig K3-zangeres Josje Huisman denkt dat haar bekendheid mannen kan afschrikken. "De aandacht, het gespeculeer, ik denk niet dat dat voor iedereen even aangenaam is. En je wilt toch rustig de tijd nemen voor elkaar.''

Tegen het AD vertelt Huisman (30) momenteel een drukke agenda te hebben. Zo is ze bezig met de promotie van haar stijlboek. Toch zal ze altijd tijd hebben voor een nieuwe liefde in haar leven.

"Nee, ik ben nu niet aan het daten, ben nu vooral even met mezelf bezig, maar 't giet zoals 't giet zeggen ze in Drenthe. En als de verliefdheid komt, dan zal ik hem zeker niet tegenhouden. Dan laat ik me erdoor overspoelen en meeslepen. Niets mooiers dan dat, want ja, zo romantisch ben ik wel."

Hoewel ze op dit moment vrijgezel is, hoopt ze op het stichten van een groot gezin later. "Ik vond het geweldig om op te groeien in een groot gezin en ik heb altijd gezegd: dat wil ik later ook. Het lijkt me nog steeds gezellig, maar ik weet niet of het realistisch is. Ik ben nu 30, heb nog niemand en vijf is wel heel veel. Maar je weet nooit. Als het eenmaal klikt, kan het snel gaan."

Huisman had eerder relaties met Studio 100-baas Gert Verhulst, presentator Johnny de Mol en acteur Kevin Janssens.