Michael van der Plas heeft medelijden met Gordon. Dat zegt hij naar aanleiding van het bericht op Facebook van de zanger over het uiterlijk van Samantha van der Plas.

"Ik zit met ongeloof naar de promo te kijken van Barbie (Samantha) en haar man Michael. De arts die hier voor verantwoordelijk is dient onmiddellijk uit zijn functie te worden gezet!", schreef Gordon woensdagavond op Facebook. 

Volgens Van der Plas komt de opmerking van de zanger voort uit ontevredenheid over zijn eigen leven. "Misschien zit hij een beetje met zichzelf in de knoop, want dat zit hij wel vaker natuurlijk", zegt de Hagenaar tegen Shownieuws. "Een echte relatie kan die man ook niet vinden dus ik heb wel een beetje te doen met Gordon eigenlijk."

De blondine zelf lijkt niet veel problemen met de beledigende woorden van Gordon te hebben. "Ik vind jouw shows wel leuk en je bent geen lelijke vent om te zien. Ben ook naar de Toppers geweest en vond het geweldig", schreef ze op Facebook. "Tot ziens dan maar schat. Bij Hotter than my daughter zal het wel worden", voegt ze hieraan toe.