Na de afgeronde scheiding met zijn ex Amanda en de momentele rust op zakelijk gebied heeft Martijn Krabbé (48) het gevoel zijn leven weer terug te hebben. 

Dat tekent Privé uit de mond van de presentator op. 

Krabbé en zijn ex maakten in 2014 bekend te gaan scheiden. Van de vier kinderen (15, 11, 9, 7 jaar oud) woont alleen het oudste bij Krabbé.

Krabbé zou twee zware jaren hebben gehad, maar nu weer in rustig vaarwater verkeren, schrijft het weekblad verder. Sinds een jaar zou hij het gevoel hebben weer een eigen leven te leiden. Voor Krabbé voelt het alsof een periode is afgesloten, bovendien merkt hij dat de buitenwereld hem het herwonnen geluk gunt.

Vader

De geboren Amsterdammer heeft op dit moment een relatie met Noi Pakon Schuijffel. Maar ook zijn vader, acteur Jeroen Krabbé (71), neemt een belangrijke plek in het leven van Martijn Krabbé in.

Krabbé senior heeft volgens het boulevardblad een grote rol gespeeld in de meest recente persoonlijke ontwikkeling van zijn zoon. Zo zou hij adviezen in de relationele sfeer en op zakelijk gebied hebben gegeven.