Olcay Gulsen vindt zichzelf 'een rommelkont'. Als de 36-jarige modeontwerper iets aan zichzelf zou mogen veranderen, dan zou ze graag wat netter willen zijn.

"Maar het zit niet in mijn aard én het kost tijd", zegt Gulsen in gesprek met het tijdschrift Glamour.

Gulsen, die het succesvolle modemerk Supertrash heeft opgericht, woont sinds kort samen met haar vriend. Hij zorgt ervoor dat ze in een opgeruimd huis leven. "Het is ook helemaal aan hem te danken dat het hier zo netjes is."

Tijdens het inrichten van hun nieuwe huis moesten de twee, die al eens eerder samenwoonden, wederom enige hindernissen nemen. Volgens Gulsen ontstaan er steeds dezelfde 'drama's.

'Lelijk'

"Alle elektronische apparaten zijn van hem en die wil hij onder geen beding wegdoen. Ik vind die speakers ontzettend lelijk. Wie wil er nou van die rookpalen in je huis?", zegt Gulsen die voorheen een relatie met oud-voetballer Edgar Davids had.

"Ook zou ik makkelijk zonder televisie kunnen leven. Hij snapt weer niet dat ik veel geld uitgeef aan gekleurde vazen, het schilderij met pauwenveren vindt hij lelijk, en dat ik drieduizend euro voor een beeld van een kaketoe heb betaald, vindt hij belachelijk."