Chelsea O'Donnell, de 18-jarige dochter van de Amerikaanse comédienne Rosie O'Donnell, is maandag na een overdosis drugs in het ziekenhuis beland op Long Island bij New York. Dit meldt RadarOnline.

Volgens een insider werd de tiener maandagavond laat behandeld op de afdeling spoedeisende hulp. Haar moeder was er niet bij. Een woordvoerster van O'Donnell zegt tegen RadarOnline dat ze hier geen commentaar op wil geven.

Vorig jaar augustus verdween Chelsea O'Donnell een aantal dagen. Ze werd teruggevonden bij een 25-jarige drugdealer die ze had leren kennen via de datingapp Tinder. Hij werd onder meer aangeklaagd voor het in gevaar brengen van een kind, want O'Donnell was destijds nog maar zeventien.

O'Donnell heeft een stroeve relatie met haar beroemde moeder, vertelde ze in de media. Maar onlangs leek hun band hersteld. Rosie O'Donnell verspreidde op sociale media een selfie met haar dochter. ''Chelsea en ik, wat verandert er veel in een jaar'', schreef ze erbij. O'Donnell adopteerde haar dochter in 1997 met haar toenmalige partner Kelli Carpenter, van wie ze in 2007 scheidde.