Xander de Buisonjé en zijn vrouw Sophie verwachten een kindje met behulp van een draagmoeder. Het stel heeft al een zoontje. De zanger heeft ook een zoon uit zijn relatie met Wendy van Dijk. 

De 38-jarige De Buisonjé is tegenover tijdschrift Linda openhartig over de zwangerschap. Nadat in 2013 een semi-goedaardige tumor uit de buikholte van Sophie de Buisonjé werd gehaald, werd haar aangeraden niet meer zwanger te worden. 

"Hoewel ik natuurlijk blij was dat het met een sisser afliep en het niet kwaadaardig was, was dat nieuws toch een flinke klap", vertelt de vrouw die tevens de voormalig manager van de zanger was.

Bloggen

Het stel wilde naast hun 6-jarige zoontje Dex graag nog een kindje, maar het risico was te groot. Na het bestuderen van talloze opties, kwamen ze uit bij een Amerikaanse draagmoeder. De baby is "100 procent Xander en Sophie".

"We zijn nu zeventien weken in verwachting, we kunnen het kindje als het goed is in februari ophalen."

Sophie de Buisonjé gaat vanaf woensdag voor Linda bloggen over het draagmoederschap. "Op iedere hoek van de straat kun je joints kopen en abortus laten plegen, maar toch plaatsen veel mensen vraagtekens bij deze manier van zwanger worden."