Lauren Verster woont sinds kort samen met haar vriend Jasper. De presentatrice en de cameraman hebben het volgens haar zo goed samen dat er geen reden was het niet te doen.

In gesprek met Story vertelt de 36-jarige Verster dat ze het fijn vindt om samen wakker te worden en samen naar bed te gaan.

Enkele maanden geleden bevestigde de presentatrice dat ze een relatie had met de cameraman die ze leerde kennen tijdens opnames van een programma. In die tijd had ze nog een relatie met Jort Kelder.

Kelder vertelde in juli dat zijn voormalige vriendin hem had bedrogen, net als Georgina Verbaan dat ook al eens deed. "Het is een les in nederigheid, als je in de liefde bedrogen wordt, in mijn geval ook nog publiekelijk, met meerdere vriendinnen. Dat vind ik voor mijn eigen veronderstelde arrogantie wel een goede correctie. Het is niet zo erg om mee te maken. Het doet wel pijn."

Verster vertelt aan het blad dat ze ervan baalde dat Kelder het bekendmaakte. Als het aan haar had gelegen had niemand ooit hoeven weten dat ze Kelder had bedrogen. De presentatrice vindt het nog altijd pijnlijk dat ze hem pijn heeft gedaan en zegt altijd een plek in haar hart te hebben voor Kelder.