Taylor Swift en Tom Hiddleston hebben volgens Us Weekly hun eerste ruzie achter de rug. Het koppel zou het niet eens kunnen worden over hun overvolle agenda’s. 

"Ze waren de laatste tijd niet meer zo veel samen", zegt de bron over de eerste fikse ruzie, die begin augustus plaats zou hebben gevonden.

Swift was tot begin juni samen met Calvin Harris, maar over die breuk was ze al snel heen. Nog geen twee weken later werd ze gespot in de armen van Hiddleston, met wie ze deze zomer de hele wereld over reisde.

Begin juli moest Hiddleston naar Australië voor filmopnamen, Swift volgde haar liefje op de voet. Maar na het tripje scheidden de wegen van Hiddleston en Swift zich. "Er was zo veel gaande dat het moeilijk was hun agenda’s op elkaar af te stemmen", zegt de ingewijde. "Ze baalden er allebei van dat ze elkaar niet konden zien."

"Tom heeft het drukker dan ooit, dus het blijft moeilijk om tijd vrij te maken voor Taylor", weet de bron. "Ze hadden wat agendaproblemen, maar verder is alles koek en ei. Ze blijven moeite doen voor elkaar."