Isa hoes is gelukkig als alleenstaande. "Ik heb een tijd gedacht: laat maar komen", vertelt de actrice in Linda's Zomerweek. "Ik ben al zes jaar alleen en dat vind ik ook ok, maar ik zou het ook wel leuk vinden."

"Ik heb veel liefde te geven", aldus de 49-jarige actrice. De actrice is niet hard op zoek naar een partner, maar "vermaakt zich prima". 

"Voor mij is het een interessante tijd. Ik ontdek van alles." Zes jaar geleden pleegde haar echtgenoot Antonie Kamerling zelfmoord. De dood van de acteur heeft haar veranderd, vertelt ze aan Linda de Mol.

"Ik zat bij een vriend na Antonies dood en hij zei: wat ben je eigenlijk geestig. En ik zei: Ik ben begin een beetje de oude Isa te worden", vertelde Hoes. Ze schrok van haar antwoord dat ze dat was kwijt geraakt nadat ze Antonie Kamerling had leren kennen. "Hij eiste natuurlijk heel veel aandacht, maar ik vond dat wel prettig."

Onno Hoes

Ook over de situatie rond haar broer Onno Hoes wijdde de actrice uit in het interviewprogramma. 

"Ik vond het verschrikkelijk wat daar gebeurde", zei ze over de problemen die haar broer voor zijn kiezen kreeg. Hoes zegt trots te zijn op hoe hij daarmee is omgegaan. "En Albert ook." 

Haar broer stapte op in 2014 als burgemeester van Maastricht, nadat bekend werd dat hij met een buitenechtelijke afspraakje werkzaken besprak. In dat jaar scheidde hij ook van zijn echtgenoot Albert Verlinde.