Thomas Berge en Myrthe Mylius konden niet meer samen door als koppel. "Het ging niet meer, dan kan je twee dingen doen, bij elkaar blijven en niet gelukkig zijn of een wijs besluit nemen."

De 26-jarige zanger vertelt in gesprek met Telegraaf dat er geen sprake is van een ander bij een van tweeën. Dinsdag maakte het stel bekend na vier jaar uit elkaar te gaan.

"Onze zoon Jack is nu drie jaar oud. Het is misschien beter dat het nu gebeurt dan dat hij op een leeftijd is dat hij er weet van heeft", aldus Berge.

Het stel is van plan hun zoon Jack niet te laten lijden onder de scheiding. "Jack is het grootste cadeau wat ik met Myrthe heb gekregen. Hij heeft ons zoveel liefde gegeven. Deze liefde blijven we hem samen geven. We gaan niet met ruzie uit elkaar."

Slijten

Berge en Mylius zijn van plan nog samen dingen met hun zoon te ondernemen zodat de 3-jarige gelukkig is. Voor Berge is het nog moeilijk te bevatten dat de relatie nu voorbij is. "Het is voor mij nog moeilijk te begrijpen dat het zo is gelopen, maar dat is het leven. Dit moet slijten en zal lang gaan duren."