Morgan Freeman heeft een advies voor mensen die te kampen hebben met een burn-out. De acteur beantwoordde vragen van fans in een interview met Collider. Een van de vragenstellers wilde weten of acteurs wel eens overspannen raken en of ze dan met opzet een slecht optreden neerzetten.

"Ik denk niet dat er acteurs zijn die expres slecht presteren, maar ik geloof wel dat overspannenheid voorkomt", antwoordde de 79-jarige Freeman. "Ik kan me voorstellen dat er een moment komt dat je denkt: ik heb er genoeg van, ik ga iets anders doen. Mijn advies: schilder een landschap of ga paarden fokken ofzo."

Ook Freeman's collega Toby Kebbell, de 34-jarige Britse acteur met wie hij in de film Ben Hur speelt, had een advies voor acteurs die het niet meer zien zitten.

"Ik heb gehoord van acteurs die slecht presteren omdat ze uitgeblust zijn of vastzitten in een negatieve spiraal van zichzelf heel belangrijk vinden", lacht hij. "Het belangrijkste is dat je, ongeacht of je een korte film of een blockbuster maakt, altijd dezelfde inspanning levert."