Een 20-jarige Braziliaanse studente beweert een eenmalige affaire te hebben gehad met olympisch kampioen Usain Bolt. Jady Duarte zegt het bed te hebben gedeeld met Bolt, die al zeker twee jaar een vriendin heeft.

Via Whatsapp deelde de studente foto's van zichzelf en Bolt in bed. Op een foto is te zien hoe de gouden medaillewinnaar achter haar zit en haar knuffelt, op een andere foto is te zien dat hij haar een kus op haar wang geeft.

De foto's zijn via sociale media verder verspreid, maar onduidelijk is wanneer de foto's genomen zijn. Duarte beweert in gesprek met verschillende Braziliaanse kranten dat ze geen idee had wie Bolt was en dat haar gesprek met hem heel normaal was.

"Hij stuurde zijn beveiligers op mij af, maar ik had geen idee wie hij was. De ontmoeting was niet heel bijzonder, gewoon normaal", aldus Duarte die zegt haar vriendinnen via WhatsApp de foto's te hebben toegestuurd.

De zus van Bolt maakte zondag bekend dat hij al zeker twee jaar een relatie heeft met Kasi Bennett. Volgens zijn zus zou Bolt bij terugkomst van de Olympische Spelen zijn vriendin ten huwelijk willen vragen. Bennett en Bolt hebben nog niet gereageerd op de vermeende affaire.