Lindsay Lohan is onlangs door de Russische televisie benaderd voor een tv-optreden. Volgens TMZ vraagt de actrice veel geld voor een optreden in de populaire talkshow Pust govoryat. Daarnaast eist ze een ontmoeting met de president Vladimir Poetin.

De dertigjarige actrice vraagt een half miljoen pond, zo’n 575.000 euro om te praten over haar stukgelopen relatie met de Russische miljonair Egor Tarabasov.

Op de wensenlijst van de actrice staat verder dat ze de beschikking wil hebben over een luxe suite, een in- en uitreisvisum voor minstens een jaar en een privévliegtuig.

Daarnaast eist ze beveiliging bij iedere stap die ze in Rusland. Ook moet er een team van specialisten klaarstaan om haar make-up en haar te verzorgen.

Onderhandelingen

Of Lohan ooit op de Russische tv verschijnt is afwachten, maar TMZ zegt te weten dat de onderhandelingen nog steeds gaande zijn en dat er over sommige eisen al overeenstemming is bereikt. Of er al groen licht is voor de ontmoeting met Poetin, kan de entertainmentwebsite echter niet zeggen.