Kees Tol wil niet te veel moeite doen om een partner te vinden

Kees Tol is tevreden met zijn vrijgezelle status. Hoewel de presentator zich soms afvraagt of het niet tijd is voor een vriend, wil hij niet te veel moeite doen om een partner te vinden.

"Ik sta niet op datingsites en loop niet het hele weekend door de Reguliersdwarsstraat in Amsterdam", vertelt de 34-jarige Tol in gesprek met Vrouw.

Tol heeft in het verleden relaties gehad, maar die duurden meestal maximaal twee maanden. De Volendammer vindt het niet erg dat hij nog geen levenspartner heeft gevonden. "Ik ben niet anders gewend. En ik heb veel vrienden en familie met wie ik alles deel."

"Maar als ik op vrijdag- of zaterdagavond thuiskom en ik heb zin in een glas wijn, moet ik bedenken of ik nog de kroeg in ga. Want ik ga niet in mijn eentje een fles opentrekken. Vaak beland ik dan in m'n eentje in bed met een kopje thee."

Op zoek

Vrienden van de SBS-presentator proberen hem af en toe te overtuigen om op zoek te gaan. "Maar ik voel me niet minder gelukkig of blij. Het is niet zo dat ik de deur dichtgooi. Helemaal niet zelfs. Ik zou het serieus leuk vinden om hem te vinden."

Lees meer over:
Tip de redactie