'Thomas Gibson wil ontslag Criminal Minds aanvechten'

Acteur Thomas Gibson zou zijn ontslag bij de serie Criminal Minds willen aanvechten, door aan te tonen dat de schrijver die hij een trap gaf de agressor in het verhaal is.

Gibson trapte schrijver Virgil Williams na een meningsverschil.

Williams schrijft al jaren voor de populaire serie en was ook de manager van het softbalteam van Criminal Minds. Volgens TMZ kreeg hij het daar ooit aan de stok met een vrouwelijke productieassistent die zijn plek in het team wilde innemen.

Hierop zou Williams haar hebben geroepen naar zijn kantoor, waar hij de deur sloot en haar vervolgens bedreigde. Ook had hij toegezegd haar carrière "kapot te maken". Hoewel er geen fysiek geweld aan te pas kwam, was de 22-jarige vrouw wel geschokt door de gebeurtenis. Na het incident werd Williams geschorst van de show en werd hem aangeraden om een cursus agressiemanagement te volgen.

Gibson is op de hoogte van dit voorval en wil dit mogelijk gebruiken om zijn ontslag aan te vechten. Hij houdt vol dat hij een trap uitdeelde uit zelfverdediging en dat Williams als eerste agressief werd.

Lees meer over:
Tip de redactie