'Amber Heard en Johnny Depp schikken in scheidingszaak'

Amber Heard en Johnny Depp zijn volgens entertainmentwebsite TMZ tot een overeenkomst gekomen. In een verklaring stellen de acteurs dat "geen enkele partij heeft valse beschuldigingen gedaan om er financieel beter op te worden."

Heard heeft haar aanvraag voor een contactverbod volgens TMZ ingetrokken. Depp (53) zou Heard zeven miljoen dollar hebben geboden om de zaak te laten vallen. Verschillende Amerikaanse bladen nemen het nieuws van de entertainmentsite over. 

De advocaten van de twee Amerikaanse acteurs hebben na de verklaring die Heard zaterdag in de rechtbank gaf, een overeenkomst opgesteld. 

De twee liggen sinds mei in een vechtscheiding. De 30-jarige Heard had haar ex-partner ook voor de rechter gedaagd in verband met huiselijk geweld en eiste een contactverbod. 

Verklaring

Depp en Heard hebben een verklaring uitgestuurd waarin ze stellen dat hun relatie "intens passievol was en soms zijn ups en downs had, maar altijd gebonden aan liefde was". 

"Amber wenst Johnny het beste in de toekomst. Amber zal een deel van het geld dat ze krijgt van de scheiding doneren aan een goed doel." 

Geweld

Depp en Heard trouwden vorig jaar. Nadat bekend werd dat de twee gingen scheiden, doken foto's op van Heard met blauwe plekken. 

Dit weekeinde lekte een video waarop te zien was hoe een aangeschoten Depp een fles wijn door de keuken gooide en ruzie maakte met Heard. Maandag kwamen foto's naar buiten van Depp die zijn vingertop zou hebben afgesneden. Daarbij schreef hij met zwarte verf op een spiegel, waarbij hij zijn echtgenote beschuldigde van een affaire met haar tegenspeler Billy Bob Thornton. Dat ontkende de acteur later op de dag.

Lees meer over:
Tip de redactie