Lil' Kleine weet zeker dat anderen hem 'een rockster' zouden noemen

Lil' Kleine weet zeker dat als iemand drie dagen met hem zou optrekken, ze hem meteen een rockster zouden noemen. "Ik vind het heel gay om dat over mezelf te zeggen."

De 21-jarige rapper vertelt in gesprek met JFK Magazine dat hij veel vette, gekke dingen heeft gedaan die God allemaal zou verbieden. "Van hoerenhuizen bezoeken tot veertig champagneflessen in een club kopen."

Volgens de rapper, die eigenlijk Jorik Scholten heet, zou zijn manier van leven niet mogelijk zijn zonder geld. Hij vindt dan ook dat geld echt gelukkig maakt. "En ik vind je een mongool als je zegt dat het niet zo is."

Scholten ziet het geld dat hij verdient als erkenning voor zijn harde werk. Zijn successen viert hij dagelijks. "Bij ons is het elke dag feest. Ik krijg van m'n manager regelmatig te horen dat we het rustiger aan moeten doen. Van mijn vader ook overigens; hij houdt samen met mijn accountant de geldzaken bij. Die twee bellen geregeld op om te vragen waar ik de avond ervoor uithing en wat ik met mijn pinpas heb gedaan."

Twitter

De rapper zegt er "geen fuck om te geven" wat andere mensen van hem denken. Om die reden twijfelt hij dan ook niet om zich via sociale media uit te spreken. In april 2016 schreef hij op Twitter boos over zijn gemiste vlucht bij KLM, verschillende media schreven naar aanleiding daarvan een nieuwsbericht.

"Ja, over die tweet had ik misschien twee keer na moeten denken, maar ik vind het grappig dat het op NU.nl ineens gaat over het tweetje van Lil' Kleine in plaats van over vluchtelingen en terrorisme."

Lees meer over:
Tip de redactie