Justin Bieber heeft zijn Instagramaccount verwijderd. De zanger dreigde er dit weekend al mee nadat fans boos reageerden op foto's van hem en zijn mogelijk nieuwe vriendin Sofia Richie.

De zanger plaatste in het tweede weekend van augustus verschillende foto's van zichzelf en Richie in een auto. Zijn fans namen de fotoreeks niet in dank af en riepen dat hij terug moest naar zijn ex Selena Gomez.

Bij de laatste foto die hij van zichzelf en Richie plaatste dreigde hij zijn profiel op privé te zetten als mensen niet zouden ophouden met nare berichten plaatsen.

Op Instagram is het profiel van de zanger nu niet meer te zien. Ook mensen die hem eerder volgden zien geen foto's meer van Bieber, wat er op wijst dat hij het profiel helemaal verwijderd heeft.

Selena Gomez

Via het sociale medium maakten hij en zijn ex Selena Gomez nog ruzie onder de foto's van hem en Richie. Gomez vond dat Bieber ondankbaar was richting zijn fans en confronteerde hem daarmee. Bieber reageerde daarop door te zeggen dat de zangeres hem gebruikt had.

Gomez stuurde in reactie op dat bericht dat zij degene was die hem verschillende affaires had vergeven en dat hij niet naar haar moest wijzen. Later zou Bieber haar er van beticht hebben een affaire te hebben gehad met voormalig One Direction-lid Zayn Malik.