'Johnny Depp sneed vingertop af tijdens ruzie met Amber Heard'

Johnny Depp heeft volgens Amber Heard tijdens een ruzie per ongeluk zijn vingertop afgesneden. De acteur was woedend omdat hij het vermoeden had dat zijn toenmalige vrouw was vreemdgegaan.

Volgens entertainmentwebsite TMZ vond de ruzie plaats in maart 2015. Een maand eerder trouwden de twee.

Het advocatenteam van Heard beweert dat Depp de dertigjarige actrice beschuldigde van vreemdgaan met acteur Billy Bob Thornton. De Amerikaan gooide uit woede enkele flessen naar het raam. Volgens Heard had Depp die avond alcohol genuttigd en xtc gebruikt. 

De acteur scheurde zijn vingertop per ongeluk af. Ook schreef hij met verf de naam van Thornton op de muur en zou hij 'Easy Amber' geschreven hebben.

Woedend

Afgelopen weekend verschenen er al beelden van een dronken Johnny Depp, gefilmd door Heard. Depp werd woedend nadat de actrice vroeg of hij wijn heeft gedronken. Daarna probeerde hij de telefoon uit de handen van Heard te pakken.

Vrienden van Depp zeggen dat Heard het filmpje behoorlijk bewerkt heeft. Volgens hen is de opname een valstrik van Heard. 

Intussen wordt ook betwijfeld dat de video in de rechtszaak tussen de twee gebruikt kan worden als bewijsmateriaal. Niet alleen omdat het onduidelijk is of er in het materiaal is geknipt maar ook omdat Depp niet weet dat hij wordt gefilmd en dan zou hij zijn toestemming moeten geven. 

Lees meer over:
Tip de redactie