'Justin Bieber en Selena Gomez ruziën via Instagram'

Selena Gomez en Justin Bieber zouden via Instagram ruzie hebben. De zanger plaatste een foto van zichzelf en zijn vermeende nieuwe vriendin, maar kreeg daarbij flink wat kwade reacties van fans. Nadat hij dreigde zijn profiel privé te maken reageerde zijn ex.

Op screenshots op onder andere BuzzFeed is te zien hoe Bieber en zijn ex Gomez via Instagram ruzie hebben over hun relatie en hun band met fans. Het is niet helemaal zeker dat de twee het echt zelf zijn geweest, omdat de berichten inmiddels verwijderd zijn.

Bieber plaatste zondag enkele foto's van zichzelf en Sofia Richie, met wie hij een relatie zou hebben. Zijn fans reageerden op de foto met afbeeldingen van slangen, als verwijzing dat Richie nep zou zijn en alleen bij Bieber zou zijn voor de aandacht.

Bieber plaatste na de berichten een laatste foto van zichzelf en Richie waarbij hij schreef zijn profiel privé te maken als zijn fans zo door zouden gaan. Fans zouden dan de privéfoto's van Bieber niet meer kunnen zien.

Aandacht

"Als je de haat niet aan kan zou je misschien eens moeten ophouden met het plaatsen van foto's van je vriendin, dat zou iets tussen jullie moeten zijn. Wees niet boos op je fans. Ze houden van je en hebben je al veel langer gesteund dan wie dan ook", aldus Gomez in een reactie, waarna ze zelf een foto plaatste met verschillende fans.

De 22-jarige zanger zou daarna gereageerd hebben op zijn ex. "Het is grappig om te zien dat mensen die mij hebben gebruikt voor aandacht nu naar mij wijzen. Zielig. Niets dan liefde."

Enkele uren later reageerde Gomez opnieuw op Bieber. "Grappig om te zien dat degene die meerdere keren is vreemdgegaan wijst naar degene die altijd alles vergaf en steunde. Geen wonder dat fans boos zijn. Zielig. Niets dan liefde."

Bieber en Gomez hadden jarenlang een knipperlichtrelatie.

Lees meer over:
Tip de redactie