Chris Brown heeft van de rechter te horen gekregen dat hij zijn dochter Royalty nog altijd twaalf dagen per maand mag blijven zien. Het verzoek van de ex van de rapper om volledige voogdij over het kind te krijgen, is afgewezen.

Ex-vriendin Nia Guzman moet ook haar eigen advocaatkosten betalen, meldt TMZ zondag. Brown had in eerste instantie bijna 18.000 euro betaald voor zijn ex-vriendin, zodat zij een advocaat in de arm kon nemen.

Guzman eiste naast de volledige voogdij over haar dochter ook een verbod voor Browns moeder om de 2-jarige Royalty te bezoeken. Daarnaast gaf de rechter geen toestemming om een drugstest te laten uitvoeren bij de rapper. Guzman heeft het vermoeden dat Brown drugsverslaafd is.

Ook gaat de alimentatie die Brown moet betalen niet omhoog. De zanger betaalt momenteel 2.200 euro per maand, maar Guzman wil ruim 13.000 euro per maand ontvangen. 

Brown werd verrast toen bleek dat hij een kind verwekt had met Guzman. Het nieuws zorgde ervoor dat er een einde kwam aan zijn relatie met zijn toenmalige vriendin Karrueche Tran.