Amber Heard daagt niet op voor hoorzitting in scheidingszaak

Door een noodgeval dat "haar niet is aan te rekenen" is het Amber Heard vrijdag niet gelukt in Los Angeles te arriveren voor een hoorzitting in de lopende scheidingszaak met Johnny Depp. 

Dat meldt TMZ vrijdag. De actrice is in Londen voor opnames en diende op de valreep een verzoek in voor een dag uitstel. Daarbij heeft Heard toestemming gekregen om zaterdag in plaats van vrijdag tegenover de advocaten van Depp te verschijnen. 

Volgens de officiële documenten zorgde een niet nader gespecificeerd noodgeval er buiten de schuld van Heard om voor dat ze er niet in is geslaagd op tijd een vlucht naar Los Angeles te boeken.

De advocaten die Heard bijstaan in de kwestie verdenken de tegenpartij ervan er alles aan te doen om te voorkomen dat de actrice haar verhaal kan doen. De hoorzitting stond oorspronkelijk vorige week zaterdag gepland, maar toen kwam Heard door langdurige gesprekken tussen de raadslieden over een mogelijke schikking uiteindelijk niet aan het woord. 

Mishandeling

Depp moet ook zijn verhaal doen zaterdag, maar de advocaten van zijn ex achten het hoogst onwaarschijnlijk dat hij zal verschijnen. Heard heeft op 23 mei de scheiding aangevraagd. Een paar dagen later beschuldigde Heard haar ex van mishandeling. De rechter legde Depp een contactverbod op.

Lees meer over:
Tip de redactie