Kendall Jenner doet soms uren over ontsnappen aan paparazzi

Kendall Jenner doet er wel eens uren over om te bedenken hoe ze van de paparazzi af kan komen. Het model is inmiddels gewend dat ze altijd gevolgd wordt, maar doet dagelijks een poging om de fotografen te slim af te zijn.

"Het geeft me een krachtig gevoel om te weten dat ze soms geen idee hebben waar ik ben, omdat dat meestal niet het geval is. Iedere dag zoek ik manieren om aan ze te ontsnappen", aldus de 20-jarige Jenner in gesprek met Vogue.

Anders dan haar Kardashian-zussen, is de realityster niet zo dol op alle aandacht. "Zij vinden het heerlijk om zich iedere dag op te tutten en gaan daar helemaal in op. Ik vind dat ook wel lekker, maar tegelijkertijd vind ik het ook heel lekker om geen moeite te hoeven doen en gewoon mijn eigen leven te leiden."

Om aan de aandacht van fotografen te kunnen ontsnappen heeft het model allerlei trucjes. "Ik leen iemand anders' auto, of ik denk een uur na voor ik ergens heen ga zodat ik niet de hele dag wordt gevolgd. Het moment dat ik het gevoel heb dat het me te veel is, moet ik ook echt even rust nemen van mezelf. Even in bad ofzo."

Lees meer over:
Tip de redactie