'Familie Kardashian niet blij met Tyga'

Rapper Tyga is tot de orde geroepen door zijn schoonfamilie. De familie Kardashian belde de rapper op nadat een rechter een arrestatiebevel had uitgevaardigd omdat hij niet kwam opdagen bij een hoorzitting over zijn financiën.

Volgens TMZ slaagden familieleden erin om de vriend van Kylie Jenner te bereiken. Ze vinden het onverantwoordelijk van de rapper en slecht voor het imago van de familie.

De Kardashians voorzien een doemscenario als Tyga wordt gearresteerd, bijvoorbeeld op het moment dat Jenner bij hem in de auto zit. De realitysterren zitten hier niet op te wachten.

Tijdens de hoorzitting had Tyga opheldering moeten geven over zijn geldzaken. Tyga's voormalige huisbaas claimt dat hij nog 480.000 dollar (430.000 euro) achterstallige huur van de rapper krijgt. De rapper huurde een huis in Malibu van hem maar betaalde niet al zijn rekeningen, terwijl hij onlangs wel twee ton uitgaf aan een peperdure Mercedes-Benz Maybach voor zijn vriendin.

Volgens TMZ bevindt Tyga zich op de Turks- en Caicoseilanden om alvast de negentiende verjaardag van Kylie te vieren. Hij heeft een advocaat ingeschakeld om hem te helpen.

Lees meer over:
Tip de redactie