'Amber Heard schreeuwde en huilde tijdens getuigenverklaring'

Amber Heard weigerde zaterdag om onder ede haar getuigenverklaring af te leggen in haar mishandelingszaak tegen Johnny Depp. Volgens advocaten van Depp huilde en schreeuwde de 30-jarige actrice, toen ze werd gevraagd om te getuigen.

De advocaten willen nu dat de rechter de zaak afdoet als 'onzin’ en afblaast, schrijft TMZ.

Heard kwam zaterdag ruim anderhalf uur te laat aan voor haar getuigenverklaring, waar ze om 10.00 uur (lokale tijd) werd verwacht, kwam ze pas om 11.50 uur aan. Tot 21.00 uur was ze aanwezig in de rechtbank, maar de kamer waarin de getuigenverklaring werd afgenomen, heeft ze nooit gezien.

Volgens documenten van Depps advocaat Laura Wasser, die in handen zijn van de entertainmentsite, weigerde Heard meerdere keren antwoord te geven op haar vragen. In het kantoor naast de kamer waar de getuigenverklaring zou worden afgenomen wachtte Heard meerdere uren, voordat ze om 14.00 uur opnieuw werd opgeroepen door Wasser. Echter weigerde Heard dit en begon ze amok te maken.

Documenten

Ook documenten die Wasser had aangevraagd bij Heard, werden niet overhandigd. De advocaten van Depp eisen nu dat Heard wordt uitgesloten als getuige wanneer de zaak volgende week van start gaat, of dat de zaak over huiselijk geweld wordt afgeblazen.

Lees meer over:
Tip de redactie