Selena Gomez denkt dat ze mannen afschrikt met haar bekendheid. De zangeres vindt het heel logisch dat mannen een relatie niet aandurven. "Ik denk dat mensen het dom vinden om met mij een relatie aan te gaan."

In gesprek met Australian Vogue vertelt de zangeres dat ze snapt dat haar bekendheid afschrikwekkend kan zijn. "Niemand wil zichzelf in een situatie terugvinden waar alles zo publiekelijk wordt besproken. Waarom ook?"

Gomez merkt dan ook dat de mannen die zij aantrekkelijk vindt, de stillere, bescheiden mannen, het gesprek niet met haar aan durven te gaan. "De mannen die wel het zelfvertrouwen hebben om mij proberen te versieren zijn niet echt mijn type, maar denken van wel omdat ik een popster ben. Ik zing liedjes, ik speel in films en ik hou ervan om me sexy te voelen als ik op het podium sta."

"Maar ik zou zo blij worden als een schrijver, een producent of een acteur die wat bescheidener is eens met me zou praten. Dat soort types zijn alleen doodsbang voor mij!", aldus Gomez.

Overschaduwen

De 24-jarige zangeres denkt dat haar relaties, met Justin Bieber en later een vermeende relatie met Orlando Bloom, een groot deel van haar carrière hebben overschaduwd. "Het was een hele tijd zo dat mensen alleen maar over mijn privéleven spraken. En dat terwijl niemand echt alles weet en dus alleen maar aannames kan doen. Je wil doen waar je van houdt, maar al het andere maakt het lastig voor mensen om mij serieus te nemen."