Oudste Kardashiandochter Kourtney dagdroomt geregeld over het einde van de realityshow rond haar familie. "Soms denk ik dat ik zo gelukkig zou zijn als dat gebeurt, en ik het allemaal ver achter me kan laten."

Toch laat de 37-jarige in het interview met Daily Mail weten dat ze voorlopig doorgaat met Keeping Up With The Kardashians. "Aan het einde van het seizoen heb ik er altijd helemaal genoeg van, maar als we dan even vakantie hebben gehad, kan ik een nieuwe reeks wel weer aan."

Moeder Kris Jenner gaf in een eerder interview aan dat het in 2007 ook Kourtney was die de meeste bezwaren had tegen de plannen voor het programma. Uiteindelijk liet juist zij zich filmen tijdens een van de intiemste levensmomenten: de geboorte van haar oudste zoon Mason en dochter Penelope, nu zes en vier. "Ik vergeet altijd dat zoveel mensen me hebben zien bevallen", aldus de realityster. "Het was in eerste instantie ook niet de bedoeling dat het uitgezonden werd, maar we vonden het zo'n mooi moment."

Kardashian wilde daarmee laten zien hoe bevallingen er echt aan toegaan. "Het is niet zoals in de film. Het hoeft niet zo'n gekke toestand te zijn waarin gegild en gevloekt wordt."