Het lijkt erop dat de liefde tussen Lindsay Lohan en haar verloofde Egor Taravasov definitief bekoeld is. Nadat de twee slaande ruzie hadden gekregen op een Grieks strand, neemt de actrice afstand van hem.

"Ik begrijp nu dat je geen relatie kunt hebben voor alleen liefde", reageert Lohan tegenover de Daily Mail. "Geen vrouw zou geslagen mogen worden en bij diegene kunnen blijven als hij niet bereid is om sorry te zeggen."

Lohan en Taravasov kregen twee weken geleden op het eiland Mykonos flinke ruzie. Op foto's die afgelopen week opdoken, is te zien hoe de actrice de telefoon van haar verloofde uit hun auto gooit, waarna op het strand een handgemeen ontstaat. Op de beelden pakt Taravasov zijn verloofde hardhandig beet.

Gedronken

De 30-jarige actrice wil niet veel kwijt over het voorval en zegt alleen dat de ruzie begon omdat Taravasov haar telefoon had afgepakt en zij daarom de zijne weggooide. "Hij had te veel gedronken en draaide door."

Het is niet de eerste keer dat Lohan het met haar verloofde aan de stok had. Vorige maand kwam de actrice in het nieuws toen de twee een handgemeen hadden in een appartement in Londen. Ook beweerde Lohan dat Taravasov was vreemdgegaan.

Bekijk het voorval

Lindsay Lohan in gevecht met verloofde na afpakken telefoon
Lindsay Lohan in gevecht met verloofde na afpakken telefoon