Ozzy Osbourne krijgt "intensieve therapie" om af te rekenen met zijn seksverslaving. De 67-jarige rocker bedroog zijn echtgenote Sharon met zijn haarstyliste Michelle Pugh.

"De laatste zes jaar kampt Ozzy met een seksverslaving", laat een woordvoerder van de zanger weten aan People. "Sinds zijn relatie met mevrouw Pugh aan het licht is gekomen, ondergaat Ozzy intensieve therapie."

Volgens de haarstyliste hadden zij en Osbourne vier jaar een affaire. "Als ik zeg dat hij me de liefde van mijn leven gaf, meen ik het", zegt Pugh in een interview met People. "Hij gaf me het gevoel dat ik de mooiste vrouw op aarde ben."

Chemie

De haarstyliste vertelt dat Osbourne bijna een jaar achter haar aan heeft gezeten. Volgens Pugh was de rocker "ongelukkig" in zijn huwelijk. "We hadden chemie. Dat kun je niet omschrijven, maar je kunt het ook niet ontkennen. En dat deed hij niet."

Naar aanleiding van de affaire zette Sharon haar echtgenoot in mei het huis uit. Onlangs lieten Osbourne en Sharon weten dat ze hun huwelijk hebben weten te redden.

Osbourne had naar eigen zeggen niet meer dan een seksuele relatie met Michelle. "Het spijt hem als zij die relatie uit zijn context trekt", stelt Osbourne's woordvoerder. "Hij biedt ook de andere vrouwen waarmee hij seks heeft gehad zijn verontschuldigingen aan."