Dwayne Johnson heeft dinsdag op Instagram een emotionele post geplaatst over zijn fan Gabriel Singleton. Het 7-jarige jongetje overleed enkele dagen geleden aan kanker.

Het was een grote wens van Gabriel, die door zijn omgeving Tater genoemd werd, om Johnson te ontmoeten.

Zijn familie startte een actie op sociale media om die wens in vervulling te laten gaan. In februari reageerde The Rock op Instagram en nodigde Tater uit om een kijkje te komen nemen op de set van Baywatch.

Eind april plaatste Johnson foto's van het bezoek, waarin Tater onder meer een potje armpje drukken deed met de immens brede The Rock.

"Ik hik al een paar dagen tegen deze post aan omdat ik niet goed wist hoe ik mijn gevoelens moest uiten", schrijft de acteur dinsdag. In de post vraagt Johnson zich af waarom dit soort dingen gebeuren. "Was het omdat hij iedereen in zijn omgeving inspireerde? Was het zodat wij wakker worden met meer dankbaarheid voor ons leven?"

De acteur eindigt zijn post met medeleven voor de familie en een wijze les voor zijn 62 miljoen volgers. "We weten niet wat ons te wachten staat, maar we hebben wel de keuze hoe we leven en liefhebben."