Cristiano Ronaldo was afgelopen weekeinde in Miami intiem met fitnessmodel Cassandre Davis. Op meerdere foto's zijn de twee innig aan het knuffelen en geeft Ronaldo haar een kus op haar voorhoofd.

De twee lijken op de beelden, die entertainmentsite TMZ maandag publiceerde, openlijk hun affectie voor elkaar te tonen.

De vrouw op de beelden is Cassandre Davis, een fitnessmodel uit Florida. Davis heeft met haar fitnessfoto's honderdduizenden volgers op sociale media vergaard.

Het is volgens TMZ nog onduidelijk of de twee een stel zijn. Vooralsnog zijn er door de 31-jarige Portugese topvoetballer geen beelden van Davis op sociale media geplaatst. Ronaldo had tussen 2010 tot 2015 een relatie met een ander model, Irina Shayk.

Liefde

Geregeld duiken er in de media berichten op over een nieuwe liefde van de Real Madrid-voetballer. Zo ging begin vorig jaar het gerucht dat hij iets zou hebben met de Spaanse presentatrice Lucia Villalon.

Een ander gerucht was die van Britse tabloids eind vorig jaar. Ronaldo werd met kickbokser Badr Hari knuffelend gefotografeerd, wat volgens de tabloids een teken was dat er meer was dan vriendschap tussen de twee.